WINDOWS ANDROID IOS MAC
 • 4.00 /5

Orwell Dev-C Redaktor, dhe të Përpilojë Programin e Shkarkuar

Orwell Dev-C lirë në C, C redaktor i programit. C dhe C mund të shkruajmë një program, dhe të përpilojë. Karakteristika të përparuara të përfshijnë Orwell Dev-C Cygwin, Mingw kalimit të GCC-së përpiluesit. C dhe C program për ata që duan të shkruajnë pothuajse të mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja redaktor i programit. DLL skedarët, ju mund të krijoni aplikacione dhe bibliotekat. Zhvillues profesional, C dhe C gjuhës për fillestar mund të përdorni një pagesë editor. Kategori: Redaktorët, Webmaster Software Sistemi Operativ WINDOWS.

Orwell Dev-C  image
Orwell Dev-c

shkarkuar

 • Licencë : I lirë
 • Version : 5.8.3
 • Madhësia : 44.8 MB
 • Sistemi Operativ :
  • WINDOWS
 • Sistemi Operativ Version : XP/Vista/7/8
 • Prodhuesi :
 • Data E Rinovuar : 2015-02-13